Informatiebijeenkomst donderdag 30 november 2023

Duurzaam Hasseler Es

Duurzaam Hasseler Es

Dec 15, 2023

Informatiebijeenkomst donderdag 30 november 2023

De opkomst bij de informatiebijeenkomst voor bewoners van onze wijk was erg positief. Het was prettig om zoveel buurtgenoten te zien die geïnteresseerd zijn in onze plannen voor de collectieve inkoopactie.

Tijdens de bijeenkomst hebben verschillende partijen, waaronder Energie van Hengelo en Natuur en Milieu Overijssel (NMO), verteld over hun rol in de samenwerking en wat ze kunnen betekenen voor de bewoners. Verschillende sprekers deelden hun inzichten over duurzaamheid, collectieve inkoop, en hoe we als gemeenschap kunnen profiteren van deze samenwerking. De betrokkenheid van zowel de buurtbewoners als de genoemde organisaties creëerde een sfeer van gemeenschapszin en gedeelde verantwoordelijkheid. Het is duidelijk dat onze wijk streeft naar een duurzamere toekomst, en de informatiebijeenkomst heeft niet alleen onze plannen verduidelijkt, maar ook een gevoel van saamhorigheid versterkt. We kijken reikhalzend uit naar de voortzetting van deze samenwerking en de positieve impact die het zal hebben op het welzijn van onze gemeenschap. Samen maken we echt een verschil!

In het bijzonder willen we Simon ter Horst van EP-Scan en Jeroen Piek van ThermoSolutions bedanken voor hun verhelderende inzichten zijn in isolatievraagstukken en oplossingen tijdens de bijeenkomst. Simon ter Horst presenteerde de resultaten met adviezen van de onafhankelijke Energieprestatie Scans uitgevoerd op 5 verschillende woningen in onze wijk. Jeroen Piek belichtte de beschikbare isolatiemaatregelen inclusief de gebruikte materialen. Dit alles is belangrijk voor effectieve isolatie van de woningen in onze wijk. Zo maken we onze wijk energiezuinig, met voordelen voor zowel het milieu als de portemonnee.

Mocht je nu al direct isolatieadvies en offertes van ThermoSolutions willen ontvangen, neem dan contact op met Thermosolutions: ThermoSolutions Contactformulier, of stuur een mail naar Jeroen Piek: jp@ts.nl